Ser BIO Gouda 200g - w kawałku, SERABIO, probiotyczne bakterie LAB, bez barwników i konserwantów
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z SERABIO, a wśród nich Gouda, Szwajcar, Salami, Cheddar oraz dojrzewające z pomidorami i czosnkiem, z ziarnami (słonecznik, dynia, len, kozieradka, sezam).
| od 250,- dostawa GRATIS.
Koszty dostawy wybranego produktu
-
Paczkomaty IN POST 17,90 zł
| od 250,- dostawa GRATIS.
-
KURIER - cała Polska 18,90 zł
| od 250,- dostawa GRATIS.
-
Odbiór osobisty w Sklepiku w Płocku Darmowa
| "TRZY WĘDZARNIE" ul. Tysiąclecia 10.
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Kod produktu: 275
Udostępnianie karty produktu
Opis
Ser BIO Gouda, krowi, żółty, dojrzewający, w kawałku 200 g + probiotyczne bakterie kwasu mlekowego LAB
Gouda BIO to ser o łagodnym, mlecznym i kremowym smaku oraz delikatnej, gładkiej konsystencji. Wraz z dojrzewaniem jego smak staje się pełniejszy i bardziej wyrazisty. Ser dojrzewający, wytwarzany z ekologicznego mleka krowiego, charakteryzuje się naturalnym aromatem i brakiem goryczki.
Sery SERABIO powstają bez barwników, dzięki czemu są jaśniejsze od konwencjonalnych serów przemysłowych. W trosce o najwyższą jakość nie dodaje się również konserwantów, takich jak lizozym czy azotany.
Azotany stosowane są w przemyśle spożywczym, by zapobiegać wzdęciom i niepożądanym zapachom w serze, jednak w SERABIO rezygnujemy z ich użycia, stawiając na naturalne metody dojrzewania i tradycyjne receptury.
Ser doskonale sprawdza się na desce serów, a także jako dodatek do pieczywa, kanapek, sałatek czy dań obiadowych.
Skład: pasteryzowane ekologiczne mleko krowie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego LAB, podpuszczka mikrobiologiczna.
Przechowywać w lodówce.
Zapraszamy do spróbowania produktów najwyższej jakości i wyjątkowego smaku!
Kilka słów o „Serach z SERABIO”
SERABIO to marka produkująca sery – zarówno konwencjonalne, jak i z certyfikatem ekologicznym – oraz masło BIO, wytwarzane wyłącznie z mleka pochodzącego z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych.
W gospodarstwach tych zwierzęta hodowane są bez użycia nawozów sztucznych, środków ochrony roślin i substancji chemicznych. Niedopuszczalne jest stosowanie pasz GMO oraz pasz pochodzenia zwierzęcego. Zwierzęta mają stały dostęp do ekologicznych pastwisk i pasz własnej produkcji.
Firma przykłada ogromną wagę do kontroli jakości – od surowca po gotowy produkt – kierując się zasadą, że tradycyjne rzemiosło i uczciwe surowce dają najlepszy smak.
Dziękujemy, że kupujecie mądrze, czerpiąc z lokalnych, polskich tradycji i wspierając rozwój małych, rodzimych społeczności.
Lokalnie, czyli smaczniej… a lepsze jedzenie to lepsze życie.