Powidła Śliwkowe z RUMEM bez cukru 340g z 1,2kg węgierki
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Zapraszamy do spróbowania powideł domowych BEZ CUKRU z certyfikatem DZIEDZICTWA KULINARNEGO, które kochają towarzystwo dobrych i naturalnych produktów, ponieważ razem smakują najlepiej.
| od 250,- dostawa GRATIS.
Koszty dostawy wybranego produktu
-
Paczkomaty IN POST 17,90 zł
| od 250,- dostawa GRATIS.
-
KURIER - cała Polska 18,90 zł
| od 250,- dostawa GRATIS.
-
Odbiór osobisty w Sklepiku w Płocku Darmowa
| "TRZY WĘDZARNIE" ul. Tysiąclecia 10.
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Kod produktu: 154
Udostępnianie karty produktu
Opis
Powidła Śliwkowe – Śliwka Węgierka 340 g – BEZ DODATKU CUKRU
Polecamy naturalne, tradycyjne powidła oraz galaretki z Gospodarstwa Sadowniczego Ewy i Mieczysława, położonego w malowniczej dolinie Wisły w Strzelcach k/Bydgoszczy. Produkty powstają według tradycyjnych receptur z owoców własnych sadów, bez dodatku konserwantów i sztucznych substancji. Gospodarstwo posiada Certyfikat Dziedzictwa Kulinarnego.
Dostępne smaki:
-
Tradycyjna śliwka węgierka bez dodatku cukru
-
Śliwkowe z płatkami róży
-
Śliwkowe z rumem
-
Śliwkowe z miętą
-
Śliwkowe z cynamonem
Słoik 340 g to większe opakowanie niż standardowe produkty dostępne w sklepach. Dzięki wysokiej jakości owocom i naturalnemu składowi wystarczy niewielka ilość, aby w pełni cieszyć się smakiem. Termin przydatności do spożycia: po otwarciu – 30 dni, zamknięte – do 24 miesięcy od daty produkcji.
Powidła doskonale pasują do świeżego pieczywa, naleśników, placków, tostów, wypieków ciast, serów twarogowych, serków wiejskich, dojrzewających serów podpuszczkowych, a także mogą wzbogacić różnorodne dania.
Do ich przygotowania użyto słodkich śliwek węgierek starych, polskich odmian, które nie wymagają dodatku cukru. Powidła mają naturalny, lekko słodko-kwaskowaty smak. Zagęszczenie osiągnięto tradycyjną metodą gotowania owoców.
Produkty te są bezpieczne i naturalne, przygotowane z zachowaniem zasad higieny, zgodnie z dobrymi praktykami rzemieślniczymi.
Wspierając lokalne, polskie tradycje kulinarne, wspomagasz rozwój małych, rodzimych społeczności – lokalnie oznacza smaczniej i odpowiedzialniej.