- > ZAKWASY TŁOCZONE W BUTELKACH
- > ZAKWASY W KARTONIE "BAG in BOX"
- > ZESTAWY KIEŁBAS, MIĘS PIECZONYCH, ZAKWASÓW
- > OCET JABŁKOWY
- > SOKI OWOCOWE TŁOCZONE 100%
- > SERY ŻÓŁTE, SER CHEDDAR, SER BIO - SERABIO ORAZ Z GOLISZEWA
- > SERY KOZIE ZAGRODOWE "NAD AREM"
- > SERY KOZIE FARMERSKIE "KOZIEŁAWY"
- > SERY KORYCIŃSKIE, ŚLESIŃSKIE, PODPUSZCZKOWE, DOJRZEWAJĄCE
- > WĘDLINY Z DZICZYZNY - DZICZYZNA KLASY PREMIUM
- > WĘDLINY TRADYCYJNE, SWOJSKIE
- > PODROBY, SMAROWIDŁA, PASZTETY, SŁONINA
- > MUSZTARDY, CHRZANY, KETCHUPY, SOSY
- > POWIDŁA BEZ CUKRU, GALARETKI
- > PRZYPRAWY, ZIOŁA
- > KAWY, HERBATY
- > REGIONALNE SŁODYCZE
- Nowości
OCET JABŁKOWY DOMOWY Łowickie Sady 500 ml, Niefiltrowany, Niepasteryzowany, Żywy osad
Opis
"Łowicki domowy ocet jabłkowy" wcześniej był w wersji BIO z certyfikatem ekologicznym...
Teraz w składzie nic się nie zmieniło, ale zrezygnowaliśmy z opłacania certyfikatu, ponieważ dla nas to był bardzo duży koszt. Rocznie certyfikacja to wydatek około 4 tysięcy złotych tylko dla tego jednego produktu. To w przypadku manufaktury jaką jest nasza tłocznia powoduje, że musielibyśmy sprzedawać ocet co najmniej 10,- zł drożej.
I dla Państwa i dla nas byłoby to nieekonomiczne oraz nie byłoby ekologiczne.
Jak najprościej stosować ocet jabłkowy i wykorzystać jego cenne właściwości w codziennej diecie?
Jego zastosowanie w kuchni i medycynie było znane już 5 tysięcy lat p.n.e.
Zalecane stosowanie (1-2 razy dziennie) i najlepiej 1-2 łyżki stołowe rozcieńczyć w szklance letniej lub lekko ciepłej wody i wypijać na 15-30 minut przed lub po posiłku.
Można dodać miodu dla smaku oraz zwiększenia walorów prozdrowotnych.
Oczywiście kolejną najbardziej praktyczną radą jest zastąpienie nim octu spirytusowego, który jest szkodliwy dla naszego organizmu.
Ocet jabłkowy chociaż jest niepasteryzowany to jego minimalna trwałość w temperaturze pokojowej wynosi 12 m-cy, a po otwarciu najlepiej przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 m-cy.
Niefiltrowany, Niepasteryzowanego, z Żywym osadem, powolnie Dojrzewający, Fermentowany naturalnie z całych jabłek najlepszych, smacznych, lokalnych odmian.
W tradycyjnych recepturach Księstwa Łowickiego oraz rodzinnych zapiskach znaleźliśmy produkty pozwalające łatwo wzmocnić odporność i uniknąć problemów zdrowotnych.
Dlatego jesteśmy: „Zakiszeni.pl na punkcie owoców i warzyw!"
W fermentacji używamy tylko lokalnych upraw, co gwarantuje korzyści dla Ciebie i zdrowia Twoich bliskich.
Prosty, zdrowy skład: OCET 5% z jabłek, starych, polskich odmian.
Ocet został wyprodukowany metodą naturalnej fermentacji z całych jabłek najwyższej jakości.
Nasz produkt jest naturalnie mętny, niepasteryzowany i niefiltrowany dla zachowania wszystkich cennych właściwości octu jabłkowego.
Obecność osadu jest zjawiskiem typowym, pożądanym i potwierdzającym walory octu domowego.
Jako, że ocet sam jest konserwantem to przed otwarciem można przechowywać go wiele miesięcy w temperaturze pokojowej, a po otwarciu w lodówce.
W trakcie przechowywania zachodzi naturalny proces dojrzewania octu jabłkowego.
Właściwości i zastosowanie octu jabłkowego:
⊕ Ma działanie antybakteryjne, przeciwzapalne i wzmacniające odporność;
⊕ Z powodzeniem jest stosowany w detoksykacji;
⊕ Udowodniono, że zmniejsza ryzyko miażdżycy;
⊕ Pomaga zbić i utrzymać niski poziom cukru we krwi;
⊕ Łagodzi zmęczenie, stosowany jest też w leczeniu anemii;
⊕ Poprawia aktywność mózgu i samopoczucie;
⊕ Łagodzi zgagę i refluks, walczy z problemami jelitowymi i zaparciami;
⊕ Pomaga w stanach zapalnych gardła, kaszlu, przeziębieniu;
⊕ Wiele zastosowań również w kosmetyce i pielęgnacji ciała.
Jest organicznym źródłem cennych antyoksydantów, bogatym w witaminy C, B oraz biotyny, kwas foliowy, fosfor, sód, potas, magnez i żelazo.
Ocet jest niefiltrowany i dlatego na dnie znajdziesz naturalny osad owocowy.
Jest źródłem żywych kultur bakterii i aktywnych enzymów, a u góry może rozwinąć się biały kożuszek tzw. „Matka”, czyli znak, który potwierdza, że ocet jest ciągle żywy i cały czas przebiega w nim proces dojrzewania.
Zachęcamy do zakupu, aby skorzystać z walorów procesu naturalnej fermentacji.
Wybierając wśród produktów dostępnych na rynku prosimy zwracać uwagę, aby produkty były lokalne.
Czy wiesz, że odporność zaczyna się w jelitach?
"Łowickie Sady" budują dobre bakterie w jelitach, które dbają o nasze zdrowie. Wszyscy przecież znamy pochodzące od naszych przodków powiedzenie: „Jesteś tym co jesz!”
A przecież tradycja i płynące z niej przysłowia są mądrością narodów.
Dziękujemy, że kupujecie mądrze i zdrowo czerpiąc z lokalnych, polskich tradycji, co wspiera rozwój małych, rodzimych społeczności.
Lokalnie, czyli smaczniej i zdrowiej...
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Produkty powiązane
Ser Kozi z Chili ok. 23dkg „baryłka” Podpuszczkowy Solankowy
Delikatny ser podpuszczkowy moczony w solance nabiera lekko słonego smaku, przypominającego nieco fetę. Suszone płatki papryki chilli nadają serkowi delikatnie paprykowy smak i pięknie go ozdabiają. Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser Kozi Naturalny ok. 23dkg „baryłka” Podpuszczkowy Solankowy
Delikatny ser podpuszczkowy moczony w solance nabiera lekko słonego smaku, przypominającego nieco fetę. W postaci „baryłki” do samodzielnego krojenia jest świetny do kanapek, sałatek, a także na ciepło do zapiekanek lub grillowania. Produkt jest zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser Kozi Dojrzewający „krojony z krążka”
Delikatny ser podpuszczkowy dzięki dojrzewaniu staje się serem twardym typu gouda, a dojrzewa w dojrzewalni na drewnianych półkach. Do powstania 1 kg sera potrzebujemy 10 litrów mleka koziego. W postaci „kawałków krojonych z krążka” lub w plastrach jest doskonały. Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser HRABINY, Ślesiński dojrzewający 6 miesięcy ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Ser Hrabiny (dojrzewający 6 miesięcy) jest wytwarzany zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Potem pozwalamy mu spokojnie dojrzewać ... Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser HRABIEGO KAZIMIERZA, Ślesiński dojrzewający 12 miesięcy ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Ser HRABIEGO KAZIMIERZA (dojrzewający 12 miesięcy) Jego receptura nawiązuje do szlachetnych, długodojrzewających serów Gruyere. Ser należy do rodziny serów twardych. Jest wytwarzany zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Potem pozwalamy mu spokojnie dojrzewać ... Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser "STARSZAK " z Czosnkiem Niedźwiedzim, Ślesiński dojrzewający 2 miesiące ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Sery STARSZAKI, dojrzewający 1-2 miesiące to Sery Ślesińskie leżakujące w naszej dojrzewalni przynajmniej 4 tygodnie. Dzięki dłuższemu okresowi dojrzewania sery mają niezwykle wyrazisty smak i aromat, a ich struktura staje się bardziej zwarta. Jest wytwarzany zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Potem pozwalamy mu spokojnie dojrzewać ... Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser "STARSZAK " z Czarnuszką, Ślesiński dojrzewający 2 miesiące ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Sery STARSZAKI, dojrzewający 1-2 miesiące to Sery Ślesińskie leżakujące w naszej dojrzewalni przynajmniej 4 tygodnie. Dzięki dłuższemu okresowi dojrzewania sery mają niezwykle wyrazisty smak i aromat, a ich struktura staje się bardziej zwarta. Jest wytwarzany zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Potem pozwalamy mu spokojnie dojrzewać ... Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Powidła Śliwkowe BEZ CUKRU WĘGIERKA 340g z 1,2kg owoców oraz inne wyśmienite smaki
Zapraszamy do spróbowania powideł domowych BEZ CUKRU z certyfikatem DZIEDZICTWA KULINARNEGO, które kochają towarzystwo dobrych i naturalnych produktów, ponieważ razem smakują najlepiej.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Powidła z WIŚNI 100% 350g z 1kg owoców oraz inne wyborne smaki
Zapraszamy do spróbowania powideł domowych z certyfikatem DZIEDZICTWA KULINARNEGO, które kochają towarzystwo dobrych i naturalnych produktów, ponieważ razem smakują najlepiej.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Powidła z AGRESTU 260g ze 100% owoców
Zapraszamy do spróbowania powideł domowych z certyfikatem DZIEDZICTWA KULINARNEGO, które kochają towarzystwo dobrych i naturalnych produktów, ponieważ razem smakują najlepiej.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Powidła z CZARNEJ PORZECZKI 100% 340g z 900g owoców
Zapraszamy do spróbowania powideł domowych z certyfikatem DZIEDZICTWA KULINARNEGO, które kochają towarzystwo dobrych i naturalnych produktów, ponieważ razem smakują najlepiej.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Galaretka JAGODOWA 290g ze 100% owoców jagody bez żadnych zbędnych dodatków chemii spożywczej
Zapraszamy do spróbowania galaretek domowych z certyfikatem DZIEDZICTWA KULINARNEGO, które kochają towarzystwo dobrych i naturalnych produktów, ponieważ razem smakują najlepiej.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Zamówienie INDYWIDUALNE - rodzaj, waga, ilość według zamówienia: prosimy w uwagach do zamówienia podać co Państwa interesuje, a my przeliczymy i zadzwonimy lub wyślemy ofertę z ceną.
Kiszonki oprócz wędzonki kochają towarzystwo dobrych serów, prawdziwych, domowych powideł, soków tłoczonych 100% NFC i innych naturalnych produktów, bo razem smakują najlepiej, a lepsze jedzenie to lepsze życie...
Dzwoniąc do nas lub wysyłając mail możecie Państwo złożyć indywidualne zamówienie oraz otrzymać dodatkowe upusty!
Ser PLEŚNIOWY "Szlachcic", Ślesiński dojrzewający ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Ser PLEŚNIOWY podpuszczkowy, dojrzewający. Sery Ślesińskie leżakujące w naszej dojrzewalni i są wytwarzane zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser WĘDZONY z Ziołami "Ślesiniak", dojrzewający, podpuszczkowy ze Spiżarni Hrabiny Potulickiej.
Ser WĘDZONY z Ziołami - podpuszczkowy, dojrzewający. Sery Ślesińskie leżakujące w naszej dojrzewalni i są wytwarzane zgodnie ze starą recepturą serowarską, która nakazuje warzenie sera z pełnotłustego mleka krowiego pochodzącego prosto z udoju. Aby uzyskać prawdziwy, wiejski ser do mleka dodajemy tylko podpuszczkę, sól oraz kultury bakterii mlekowych. Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Powidła Śliwkowe z Płatkami Róży BEZ CUKRU 340g z 1,2kg węgierki
Zapraszamy do spróbowania powideł domowych BEZ CUKRU z certyfikatem DZIEDZICTWA KULINARNEGO, które kochają towarzystwo dobrych i naturalnych produktów, ponieważ razem smakują najlepiej.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Galaretka z CZARNEJ PORZECZKI 260g z Żurawiną w likierze 100% owoców - naturalna bez chemii spożywczej
Zapraszamy do spróbowania powideł domowych z certyfikatem DZIEDZICTWA KULINARNEGO, które kochają towarzystwo dobrych i naturalnych produktów, ponieważ razem smakują najlepiej.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Powidła Śliwkowe z RUMEM bez cukru 340g z 1,2kg węgierki
Zapraszamy do spróbowania powideł domowych BEZ CUKRU z certyfikatem DZIEDZICTWA KULINARNEGO, które kochają towarzystwo dobrych i naturalnych produktów, ponieważ razem smakują najlepiej.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Cebula Smażona 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Czarnuszka 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Cząber 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Czubryca zielona 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Estragon 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Kurkuma 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Lubczyk 25g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Majeranek 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Majeranek 140g - Pojemnik - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Pieprz czarny, ziarno 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Pieprz kolorowy, ziarno 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Pieprz ziołowy 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Pomidor z oregano + Chilli 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Pomidor z ziołami 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Przyprawa do dań z makaronu 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Przyprawa do mięs i innych potraw 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Przyprawa do ziemniaków 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Tymianek 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Warzywa suszone 100g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Zioła prowansalskie 50g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Pomidor z Ziołami toskańskimi 40g - Symfonia Smaku
To "Szczypta doskonałego smaku", a nasi stali Klienci twierdzą, że to "Symfonia Smaku" ...
Mieszanki zarówno w wersji tradycyjnej oraz coraz częściej poszukiwanej bez glutaminianu sodu i konserwantów. Te przyprawy różnią się od „marketowych” zarówno wyższą jakością, jak i większą gramaturą. Polecane są przez nas, ponieważ od wielu lat nadają wyśmienity smak naszym wędlinom.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Boczek z PIECA - Pieczyste naturalne bez Peklosoli, bez GMO oraz bez konserwantów.
Pieczony boczek wieprzowy z dodatkiem ziół - bez azotynu sodu (bez peklosoli).
Pieczyste z boczku, marynowanego w kąpieli soli jodowanej połączonej z wywarem ziół i przypraw, posypany naturalnymi przyprawami, pieczony pod przykryciem w piecu...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Karkówka z PIECA - Karczek - Pieczyste - tradycyjnie bez konserwantów.
Pieczona karkówka wieprzowa bez azotynu sodu (bez peklosoli).
Pieczeń z karkówki marynowanej przez okres 7 dni w kąpieli soli jodowanej połączonej z wywarem ziół i przypraw wg własnej receptury, posypana naturalnymi przyprawami zwinięta i pieczona pod przykryciem w piecu...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Kaszanka cienka jęczmienno-gryczana ze Skurpi bez konserwantów.
Parzona kaszanka jęczmienno-gryczana.
Kaszanka wyprodukowana w małej przetwórni na Mazurach – w Masarni Skurpie...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser kozi dojrzewający z czarnuszką ok. 240g "krążek" Podpuszczkowy - ser farmerski dojrzewający.
Nasz ser kozi dojrzewający zdobył wyróżnienie w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów”.
Wytwarzany jest zawsze z pełnego, niepasteryzowanego mleka koziego, bez domieszki innych mlek, bez jakiejkolwiek chemii spożywczej...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser kozi dojrzewający z orzechem włoskim ok. 240g "krążek" Podpuszczkowy - ser farmerski dojrzewający.
Nasz ser kozi dojrzewający zdobył wyróżnienie w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów”.
Wytwarzany jest zawsze z pełnego, niepasteryzowanego mleka koziego, bez domieszki innych mlek, bez jakiejkolwiek chemii spożywczej...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser kozi dojrzewający z Kozieradką ok. 240g "krążek" Podpuszczkowy - ser farmerski dojrzewający.
Nasz ser kozi dojrzewający zdobył wyróżnienie w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów”.
Wytwarzany jest zawsze z pełnego, niepasteryzowanego mleka koziego, bez domieszki innych mlek, bez jakiejkolwiek chemii spożywczej...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser kozi dojrzewający z POMIDORAMI ok. 240g "krążek" Podpuszczkowy - ser farmerski dojrzewający.
Nasz ser kozi dojrzewający zdobył wyróżnienie w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów”.
Wytwarzany jest zawsze z pełnego, niepasteryzowanego mleka koziego, bez domieszki innych mlek, bez jakiejkolwiek chemii spożywczej...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser kozi BOSY ANTEK ok. 240g "krążek" Podpuszczkowy - ser farmerski dojrzewający na wzór gruzińskiego sera Imeretyńskiego.
Nasz ser kozi dojrzewający zdobył wyróżnienie w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów”.
Wytwarzany jest zawsze z pełnego, niepasteryzowanego mleka koziego, bez domieszki innych mlek, bez jakiejkolwiek chemii spożywczej...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Smalec z gęsi - w słoiku 170g - bez alergenów, bez barwników, bez cukru, bez glutenu, bez wzmacniaczy smaku
Wytapiany z gęsiego sadła w szklanym słoiku 170g.
Znalazł on nie tylko zastosowanie w kuchni, ale dzięki właściwościom leczniczym i zdrowotnym stanowi element domowych sposobów na schorzenia. Co ważne, smalec gęsi ma wiele wartości odżywczych.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
KRÓWKI z Bacówki 200g w metalowym pudełku, wytwarzane ręcznie na maśle bez dodatku tłuszczów roślinnych
Słodkie, ręcznie robione krówki zapakowane w eleganckim metalowym pudełku. Krówki z Bacówki nie zawierają barwników ani sztucznych aromatów, wytwarzane są na maśle, bez dodatku tłuszczów roślinnych...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
KRÓWKI z Bacówki NA WAGĘ, wytwarzane ręcznie na maśle bez dodatku tłuszczów roślinnych
Słodkie, ręcznie robione krówki zapakowane w elegancki kartonik. Krówki z Bacówki nie zawierają barwników ani sztucznych aromatów, wytwarzane są na maśle, bez dodatku tłuszczów roślinnych. Produkowane w Polsce
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
CEBULA KARMELIZOWANA DO MIĘS I SERÓW 200G BACÓWKA
Polecamy bardziej wytrawną propozycję jaką jest czerwona cebula karmelizowana doskonała do mięs...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
SALSA PAPRYKOWA 200G BACÓWKA
Polecamy bardziej wytrawną propozycję jaką jest SALSA PAPRYKOWA w słoiku, doskonała do mięs i serów...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
KETCHUP DLA DZIECI 200G BACÓWKA
Polecamy nie tylko dla dzieci, ale dla wszystkich lubiących bardzo łagodne smaki ...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
SOS CZOSNKOWY 240G BACÓWKA
Polecamy bardziej wytrawną propozycję jaką jest sos czosnkowy w słoiku, doskonały do mięs, pizzy ...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
MUSZTARDA FRANCUSKA JAŚNIE PANA 250G BACÓWKA
Polecamy bardziej wytrawną propozycję jaką jest musztarda francuska w słoiku, doskonała do mięs, wędzonek...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
CHRZAN TARTY PREMIUM 180G BACÓWKA
Polecamy bardziej wytrawną propozycję jaką jest chrzan tarty w słoiku, doskonały do mięs, wędzonek...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser krowi Wędzony "ZBÓJNIK", GOLISZEW, A'LA włoski, podpuszczkowy.
Nasz nowy w rodzinie ser krowi wędzony "Zbójnik" brat Boryny, Jagny, Antka, które też trzeba spróbować ...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser ANTEK, GOLISZEW, dojrzewający 6 tygodni, podpuszczkowy.
Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z Gloliszewa, a wśród nich krowi wędzony "Zbójniczek" młodszy brat "Zbójnika" oraz Boryna, Jagna, Antek, a także Maślany ...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser BORYNA, GOLISZEW, dojrzewający 6 tygodni, podpuszczkowy.
Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z Gloliszewa, a wśród nich krowi wędzony "Zbójniczek" młodszy brat "Zbójnika" oraz Boryna, Jagna, Antek, a także Maślany ...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser JAGNA, GOLISZEW, dojrzewający 6 tygodni, podpuszczkowy.
Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z Gloliszewa, a wśród nich krowi wędzony "Zbójniczek" młodszy brat "Zbójnika" oraz Boryna, Jagna, Antek, a także Maślany ...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser MAŚLANY - Butterkase GOLISZEW, SER KETO, dojrzewający 6 tygodni, podpuszczkowy.
Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z Gloliszewa, a wśród nich krowi wędzony "Zbójniczek" młodszy brat "Zbójnika" oraz Boryna, Jagna, Antek, a także Maślany ...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser z Suszonymi Pomidorami i Czosnkiem, SERABIO, probiotyczne bakterie LAB, bez barwników i konserwatów
Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z SERABIO, a wśród nich Gouda, Szwajcar, Salami, Cheddar oraz dojrzewające z pomidorami i czosnkiem, z ziarnami (słonecznik, dynia, len, kozieradka, sezam)...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser z ZIARNAMI (słonecznik, dynia, len, kozieradka, sezam), SERABIO, probiotyczne bakterie LAB, bez barwników i konserwatów
Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z SERABIO, a wśród nich Gouda, Szwajcar, Salami, Cheddar oraz dojrzewające z pomidorami i czosnkiem, z ziarnami (słonecznik, dynia, len, kozieradka, sezam)...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser Cheddar z cebulką, SERABIO, probiotyczne bakterie LAB, bez barwników i konserwatów
Ser Cheddar z cebulką - poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z SERABIO, a wśród nich ser Cheddar, ser Gouda, ser Szwajcar, ser Salami oraz sery dojrzewające z pomidorami i czosnkiem, z ziarnami (słonecznik, dynia, len, kozieradka, sezam)...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser SZWAJCAR, SERABIO, podpuszczkowy, dojrzewający bez barwników, bez konserwatów
Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z SERABIO, a wśród nich Gouda, Szwajcar, Salami, Cheddar oraz dojrzewające z pomidorami i czosnkiem, z ziarnami (słonecznik, dynia, len, kozieradka, sezam)...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser SALAMI, SERABIO, podpuszczkowy, dojrzewający, bez barwników, bez konserwatów
Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z SERABIO, a wśród nich Gouda, Szwajcar, Salami, Cheddar oraz dojrzewające z pomidorami i czosnkiem, z ziarnami (słonecznik, dynia, len, kozieradka, sezam)...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser GOUDA, SERABIO, podpuszczkowy, dojrzewający, bez barwników, bez konserwatów
Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z SERABIO, a wśród nich Gouda, Szwajcar, Salami, Cheddar oraz dojrzewające z pomidorami i czosnkiem, z ziarnami (słonecznik, dynia, len, kozieradka, sezam)...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser Koryciński z czarnuszką, Podpuszczkowy z certyfikatem CHRONIONE OZNACZENIE GEOGRAFICZNE z Aulakowszczyzny w gminie Korycin
Ser KORYCIŃSKI wyrabiany jest zgodnie z dawną recepturą ze świeżego, niepasteryzowanego mleka, pochodzącego prosto od krów z tradycyjnej hodowli. Tak przygotowane mleko ścinane jest naturalną podpuszczką w kotle serowarskim, w którym powstałe ziarno serowarskie. Po odsączeniu można dodać też zioła, które wzbogacą smak. Przetwory mleczne z tej serowarni nie zawierają konserwantów, mleka w proszku, barwników ani innej chemii spożywczej! Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser Koryciński naturalny, Podpuszczkowy z certyfikatem CHRONIONE OZNACZENIE GEOGRAFICZNE z Aulakowszczyzny w gminie Korycin
Ser KORYCIŃSKI wyrabiany jest zgodnie z dawną recepturą ze świeżego, niepasteryzowanego mleka, pochodzącego prosto od krów z tradycyjnej hodowli. Tak przygotowane mleko ścinane jest naturalną podpuszczką w kotle serowarskim, w którym powstałe ziarno serowarskie. Po odsączeniu można dodać też zioła, które wzbogacą smak. Przetwory mleczne z tej serowarni nie zawierają konserwantów, mleka w proszku, barwników ani innej chemii spożywczej! Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser Koryciński z pomidorem, czosnkiem i bazylią, podpuszczkowy z certyfikatem CHRONIONE OZNACZENIE GEOGRAFICZNE z Aulakowszczyzny w gminie Korycin
Ser KORYCIŃSKI wyrabiany jest zgodnie z dawną recepturą ze świeżego, niepasteryzowanego mleka, pochodzącego prosto od krów z tradycyjnej hodowli. Tak przygotowane mleko ścinane jest naturalną podpuszczką w kotle serowarskim, w którym powstałe ziarno serowarskie. Po odsączeniu można dodać też zioła, które wzbogacą smak. Przetwory mleczne z tej serowarni nie zawierają konserwantów, mleka w proszku, barwników ani innej chemii spożywczej! Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser Koryciński z czosnkiem niedźwiedzim, Podpuszczkowy z certyfikatem CHRONIONE OZNACZENIE GEOGRAFICZNE z Aulakowszczyzny w gminie Korycin
Ser KORYCIŃSKI wyrabiany jest zgodnie z dawną recepturą ze świeżego, niepasteryzowanego mleka, pochodzącego prosto od krów z tradycyjnej hodowli. Tak przygotowane mleko ścinane jest naturalną podpuszczką w kotle serowarskim, w którym powstałe ziarno serowarskie. Po odsączeniu można dodać też zioła, które wzbogacą smak. Przetwory mleczne z tej serowarni nie zawierają konserwantów, mleka w proszku, barwników ani innej chemii spożywczej! Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser Koryciński z tłuczonym pieprzem i świeżym czosnkiem, Podpuszczkowy z certyfikatem CHRONIONE OZNACZENIE GEOGRAFICZNE z Aulakowszczyzny w gminie Korycin
Ser KORYCIŃSKI wyrabiany jest zgodnie z dawną recepturą ze świeżego, niepasteryzowanego mleka, pochodzącego prosto od krów z tradycyjnej hodowli. Tak przygotowane mleko ścinane jest naturalną podpuszczką w kotle serowarskim, w którym powstałe ziarno serowarskie. Po odsączeniu można dodać też zioła, które wzbogacą smak. Przetwory mleczne z tej serowarni nie zawierają konserwantów, mleka w proszku, barwników ani innej chemii spożywczej! Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ser Koryciński wędzony, podpuszczkowy z certyfikatem CHRONIONE OZNACZENIE GEOGRAFICZNE z Aulakowszczyzny w gminie Korycin
Ser KORYCIŃSKI wyrabiany jest zgodnie z dawną recepturą ze świeżego, niepasteryzowanego mleka, pochodzącego prosto od krów z tradycyjnej hodowli. Tak przygotowane mleko ścinane jest naturalną podpuszczką w kotle serowarskim, w którym powstałe ziarno serowarskie. Po odsączeniu można dodać też zioła, które wzbogacą smak. Przetwory mleczne z tej serowarni nie zawierają konserwantów, mleka w proszku, barwników ani innej chemii spożywczej! Zapakowany próżniowo "vacum".
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Polędwica dojrzewająca - tradycyjna wędzonka z Podlasia - bez wzmacniaczy smaku
Surowa wędzonka wieprzowa, wędzona zimnym dymem, długo dojrzewająca, naturalnie suszona.
Wyrabiane z najlepszego gatunkowo schabu, dwutygodniowy proces dojrzewania powoduje znaczną utratę na wadzę nawet do 30%. Podsuszane ale nie odparzane....
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
BURAKI TARTE MARYNOWANE 290 G BACÓWKA
Polecamy BURAKI TARTE MARYNOWANE w słoiku.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
KONFITURA Z ROKITNIKA POSPOLITEGO 200G BACÓWKA
Polecamy Konfiturę z rokitnika pospolitego w słoiku.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
BURAKI PASKI MARYNOWANE 290 G BACÓWKA
Polecamy Buraki paski marynowane w słoiku.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
ĆWIKŁA Z CHRZANEM 280G BACÓWKA
Polecamy bardziej wytrawną propozycję jaką jest ćwikłą z chrzanem w słoiku, doskonały do mięs, wędzonek...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
MAJONEZ 240G BACÓWKA
Polecamy bardziej wytrawną propozycję jaką jest majonez w słoiku, doskonały do mięs, pizzy ...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Frankfurterki z SARNY 300g z dodatkiem mięsa z Dzika, wędzone, parzone - certyfikowana dziczyzna z polskich lasów - 40 lat tradycji.
Leśniczówka to rodzinna manufaktura przekazywana z ojca na syna. Tradycyjne receptury oraz przepisy wykorzystywane blisko 40 lat pozwalają tworzyć w zgodzie z naturą wyjątkowe wędliny.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Pasztet z SARNY 185g w SŁOIKU - certyfikowana dziczyzna z polskich lasów - 40 lat tradycji.
Leśniczówka to rodzinna manufaktura przekazywana z ojca na syna. Tradycyjne receptury oraz przepisy wykorzystywane blisko 40 lat pozwalają tworzyć w zgodzie z naturą wyjątkowe wędliny.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Szynka tradycyjna z DZIKA 300g - certyfikowana dziczyzna z polskich lasów - 40 lat tradycji.
Leśniczówka to rodzinna manufaktura przekazywana z ojca na syna. Tradycyjne receptury oraz przepisy wykorzystywane blisko 40 lat pozwalają tworzyć w zgodzie z naturą wyjątkowe wędliny.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Szynka z JELENIA 300g - certyfikowana dziczyzna z polskich lasów - 40 lat tradycji.
Leśniczówka to rodzinna manufaktura przekazywana z ojca na syna. Tradycyjne receptury oraz przepisy wykorzystywane blisko 40 lat pozwalają tworzyć w zgodzie z naturą wyjątkowe wędliny.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Kiełbasa ŻYWIECKA 100% DZICZYZNY 350g (Jelenia i Dzika) - certyfikowana dziczyzna z polskich lasów - 40 lat tradycji.
Leśniczówka to rodzinna manufaktura przekazywana z ojca na syna. Tradycyjne receptury oraz przepisy wykorzystywane blisko 40 lat pozwalają tworzyć w zgodzie z naturą wyjątkowe wędliny.
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Ewa S.
Witam, jak dobrze, że polscy, mali sadownicy wracają do swoich tradycji i robią produkty, których może nam zazdrościć cały świat. Jabłka to nasz skarb narodowy, źródło zdrowia i młodości... A ten ocet to poezja i trzeba go mieć w każdej kuchni. Ja regularnie piję z wodą rano i czuję się wspaniale, a miałam problemy z opuchniętymi nogami. Polecam wszystkim!