Przejdź do głównej treści
Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Ser SZWAJCAR 300g, SERABIO, podpuszczkowy, dojrzewający bez barwników, bez konserwantów.

Serabio

Opinie

Liczba ocen: 2
Oceń i opisz

Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z SERABIO, a wśród nich Gouda, Szwajcar, Salami, Cheddar oraz dojrzewające z pomidorami i czosnkiem, z ziarnami (słonecznik, dynia, len, kozieradka, sezam).

Przejdź do pełnego opisu
Cena 19,20 zł
szt.
Dostępność:
duża ilość
Czas wysyłki: 24 godziny
Dostawa od 17,90 zł - Paczkomaty IN POST

| od 250,- dostawa GRATIS.

Kod produktu: 251

Udostępnij

Opis

Ser krowi SZWAJCAR, żółty, podpuszczkowy, dojrzewający

Prosimy wybrać, czy ser ma być dostarczony w kawałku, czy świeżo krojony w plastry. Zakup w kawałku pozwala na dalsze dojrzewanie sera, co wpływa na jego konsystencję i smak.

Ser SZWAJCAR wytwarzany jest z wysokiej jakości mleka krowiego. To tradycyjnie warzony, półtwardy ser z oczkami o subtelnym, delikatnie słodkim smaku i wyczuwalną nutą orzechów.

Sery powstają bez barwników i bez konserwantów, takich jak lizozym czy azotany, dzięki czemu nie zawierają dodatkowych substancji chemicznych.

Ser SZWAJCAR nadaje się do spożycia bezpośrednio, jako dodatek do pieczywa, kanapek, sałatek, a także jako element deski serów lub dodatek do dań mięsnych.

Skład: mleko pasteryzowane, podpuszczka mikrobiologiczna, sól, kultury bakterii mlekowych.

Przechowywanie: przechowywać w lodówce. Produkt zapakowany próżniowo "vacuum" zapewnia świeżość w czasie transportu.


Kilka słów o „SERACH Z SERABIO”

SERABIO produkuje sery konwencjonalne i ekologiczne oraz masło ekologiczne wytwarzane wyłącznie z mleka pochodzącego z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych.

Hodowla zwierząt odbywa się bez stosowania nawozów sztucznych, środków ochrony roślin oraz pasz GMO. Zwierzęta mają stały dostęp do pastwisk i pasz własnej produkcji.

W gospodarstwach kładzie się duży nacisk na kontrolę jakości surowców oraz gotowego produktu.

Dziękujemy, że kupujecie produkty lokalne i wspieracie tradycyjne, polskie metody wytwarzania.
Lokalnie, czyli smaczniej i naturalniej…

Produkt dnia