Ser SZWAJCAR 300g, SERABIO, podpuszczkowy, dojrzewający bez barwników, bez konserwantów.
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Poszukując prawdziwych, tradycyjnych serów żółtych udało nam się spróbować serów z SERABIO, a wśród nich Gouda, Szwajcar, Salami, Cheddar oraz dojrzewające z pomidorami i czosnkiem, z ziarnami (słonecznik, dynia, len, kozieradka, sezam).
| od 250,- dostawa GRATIS.
Koszty dostawy wybranego produktu
-
Paczkomaty IN POST 17,90 zł
| od 250,- dostawa GRATIS.
-
KURIER - cała Polska 18,90 zł
| od 250,- dostawa GRATIS.
-
Odbiór osobisty w Sklepiku w Płocku Darmowa
| "TRZY WĘDZARNIE" ul. Tysiąclecia 10.
Cena dostawy dotyczy tego produktu (w wybranym wariancie - jeśli dotyczy). Może się ona zmienić po dodaniu innych produktów do koszyka.
Kod produktu: 251
Udostępnianie karty produktu
Opis
Ser krowi SZWAJCAR, żółty, podpuszczkowy, dojrzewający
Prosimy wybrać, czy ser ma być dostarczony w kawałku, czy świeżo krojony w plastry. Zakup w kawałku pozwala na dalsze dojrzewanie sera, co wpływa na jego konsystencję i smak.
Ser SZWAJCAR wytwarzany jest z wysokiej jakości mleka krowiego. To tradycyjnie warzony, półtwardy ser z oczkami o subtelnym, delikatnie słodkim smaku i wyczuwalną nutą orzechów.
Sery powstają bez barwników i bez konserwantów, takich jak lizozym czy azotany, dzięki czemu nie zawierają dodatkowych substancji chemicznych.
Ser SZWAJCAR nadaje się do spożycia bezpośrednio, jako dodatek do pieczywa, kanapek, sałatek, a także jako element deski serów lub dodatek do dań mięsnych.
Skład: mleko pasteryzowane, podpuszczka mikrobiologiczna, sól, kultury bakterii mlekowych.
Przechowywanie: przechowywać w lodówce. Produkt zapakowany próżniowo "vacuum" zapewnia świeżość w czasie transportu.
Kilka słów o „SERACH Z SERABIO”
SERABIO produkuje sery konwencjonalne i ekologiczne oraz masło ekologiczne wytwarzane wyłącznie z mleka pochodzącego z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych.
Hodowla zwierząt odbywa się bez stosowania nawozów sztucznych, środków ochrony roślin oraz pasz GMO. Zwierzęta mają stały dostęp do pastwisk i pasz własnej produkcji.
W gospodarstwach kładzie się duży nacisk na kontrolę jakości surowców oraz gotowego produktu.
Dziękujemy, że kupujecie produkty lokalne i wspieracie tradycyjne, polskie metody wytwarzania.
Lokalnie, czyli smaczniej i naturalniej…