Ser ANTEK, GOLISZEW, dojrzewający 6 tygodni, podpuszczkowy.
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Ser Krowi żółty, dojrzewający 6 tygodni, podpuszczkowy z dodatkiem zdrowych bakterii.
Prosimy wybrać, czy wolicie Państwo dostać ten ser w kawałku, czy też świeżo krojony z bloku w plastry.
Receptura opiera się na doborze zdrowych dla organizmu człowieka bakterii Lactobacillus acidophilus–5®. Polecany dla wszystkich dbających o zdrowie i utrzymanie odpowiedniej flory bakteryjnej w swoim organizmie.
Ser ANTEK ma smak wyrazisty z wyczuwalną nutą słodyczy.
Bardzo lubiany przez dzieci.
Przeznaczenie (w skali 1-5):
- kanapka - 5/5 * * * * *
- na deskę serów - 5/5 * * * * *
- do zapiekania - 3/5 ** * (idealny do zapiekania będzie nasz ser MAŚLANY - polecamy, smaczny i zdrowy w zapiekankach, tostach itp...).
Skład: mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia ,kultury bakterii mlekowych, bakterie Lactobacillus acidophilus LA-5, podpuszczka, barwnik - beta karoten.
Wartość odżywcza na 100 g:
Wartość energetyczna 1478 kJ
Wartość energetyczna 356 kcal
Tłuszcz 28 g
- w tym tłuszcze nasycone 19 g
Węglowodany 0 g
- w tym cukry 0 g
Białka 26 g
Sól 1,1 g
Przechowywać w lodówce.
Na czas transportu produkt jest zapakowany próżniowo "vacum".
Zapraszamy do spróbowania produktów najlepszej jakości i wyjątkowego smaku!
Kilka słów o "SERACH Z GOLISZEWA":
W 2017 powstała marka Sery z Goliszewa oraz brandy dla długo dojrzewających szlachetnych serów tworzonych na podstawie tradycyjnych receptur. W portfolio firmy znalazły się sery: Boryna, Jagna, Antek, Dobrodziej, Zbójnik oraz jego mniejszy brat "Zbójniczek".
Ogromną uwagę poświęca się tu kontroli jakości, począwszy od surowca aż po produkt gotowy i podobnie, jak my wierzą, że lepsze jedzenie to lepsze życie.