
SER KOZI FARMERSKI Z GOSPODARSTWA "KOZIEŁAWY"
Ser kozi podpuszczkowy, wędzony, Gouda, Caciotta, Halloumi, a także Camembert, Camblue, czy Morbier
Ser Kozi dojrzewający z czarnuszką ok. 220g "krążek" Podpuszczkowy - ser farmerski dojrzewający.

Nasz ser kozi dojrzewający zdobył wyróżnienie w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów”.
Wytwarzany jest zawsze z pełnego, niepasteryzowanego mleka koziego, bez domieszki innych mlek, bez jakiejkolwiek chemii spożywczej...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ser Kozi dojrzewający z orzechem włoskim ok. 220g "krążek" Podpuszczkowy - ser farmerski dojrzewający.

Nasz ser kozi dojrzewający zdobył wyróżnienie w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów”.
Wytwarzany jest zawsze z pełnego, niepasteryzowanego mleka koziego, bez domieszki innych mlek, bez jakiejkolwiek chemii spożywczej...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ser Kozi dojrzewający z Kozieradką ok. 220g "krążek" Podpuszczkowy - ser farmerski dojrzewający.

Nasz ser kozi dojrzewający zdobył wyróżnienie w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów”.
Wytwarzany jest zawsze z pełnego, niepasteryzowanego mleka koziego, bez domieszki innych mlek, bez jakiejkolwiek chemii spożywczej...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ser Kozi dojrzewający z POMIDORAMI ok. 220g "krążek" Podpuszczkowy - ser farmerski dojrzewający.

Nasz ser kozi dojrzewający zdobył wyróżnienie w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów”.
Wytwarzany jest zawsze z pełnego, niepasteryzowanego mleka koziego, bez domieszki innych mlek, bez jakiejkolwiek chemii spożywczej...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ser Kozi BOSY ANTEK ok. 220g "krążek" Podpuszczkowy - ser farmerski dojrzewający na wzór gruzińskiego sera Imeretyńskiego.

Nasz ser kozi dojrzewający zdobył wyróżnienie w konkursie „Nasze kulinarne dziedzictwo – Smaki Regionów”.
Wytwarzany jest zawsze z pełnego, niepasteryzowanego mleka koziego, bez domieszki innych mlek, bez jakiejkolwiek chemii spożywczej...
(Szczegółowy opis znajdziecie po kliknięciu na zdjęcie produktu).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Ser kozi farmerski z gospodarstwa "Kozieławy"
Ser kozi podpuszczkowy, wędzony, Gouda, Caciotta, Halloumi, a także Camembert, Camblue, czy Morbier
Wędzonki oraz kiszonki zawsze szły w parze z SERAMI, bo razem smakują najlepiej...
Dlatego asortyment poszukiwanych i cenionych przez Państwa serów kozich rozszerzyliśmy o produkty Emilii i Krzysztofa Witkowskich, naszych nowych znajomych, u których pasja do robienia serów oraz trójka małych pociech są motorem napędowym do dalszej pracy i rozwoju.
Sery nagradzane na wystawach serowarskich
Państwo Witkowscy dokładają wszelkich starań, aby zachować najwyższą jakość produktów wytwarzanych z niepasteryzowanego mleka, jednocześnie przestrzegając tradycji serowarskiej, w której nie ma miejsca na sztuczne dodatki. Ich praca jest coraz częściej doceniana na licznych wystawach serowarskich, na które są regularnie zapraszani.
Wśród wielu wyróżnień jakie otrzymali warto wymienić: wyróżnienie w konkursie "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów" za Ser kozi dojrzewający z czarnuszką, dyplom II Wicemistrza w ogólnopolskim konkursie Agroliga, III miejsce na etapie regionalnym w konkursie "Bezpieczne gospodarstwo rolne".
Lokalnie, czyli smaczniej i zdrowiej...
Dziękujemy, że kupujecie mądrze i zdrowo czerpiąc z lokalnych, polskich tradycji, czym wspieracie rozwój małych, rodzimych społeczności.
Zakiszeni.pl - producent zakwasów z własną tłocznią | sklep internetowy zakiszeni.sklep.pl | sklep z wędlinami, serami, pieczywem, zakwasami "Trzy Wędzarnie" - Płock, Tysiąclecia 10c.